Projects

The functional area of this facility includes interactive devices which allow users to explore the properties of bui ...

An inner Sydney warehouse allocated in part for use as a building products commercial design centre. The relatively ...

A redundant loading bay roller door was replaced with a reception area feature wall consisting continuous translucen ...

This Industrial warehouse style building in Richmond Victoria offered a sound structure to work with, though prior t ...

Prior to refurbishment this building contained many isolated partitioned spaces. Design Empathy exploited the open p ...

These images contrast a ground floor space before and after refurbishment. Upon agreement that an exposed slab ceili ...

This pair of images provide a streetscape perspective of a property in Mascot NSW before and after the building desi ...