Overview

Optix Parramatta NSW incorporates backlit graphic displays suspended from its ceiling to create a dramatic internal space which is consistent with the contemporary image of the Optix brand. The design including ceiling forms and graphics displays was supported by Optix management from the initial Design Empathy concept proposal stage and remained throughout the project development process beyond preliminary client approval to shopping centre and statutory authority lodgement stages.

Design consideration toward the spacial volume within the Optix tenancy in relation to its location and context resulted in a flexible merchandising space with excellent exposure to its surrounds, and uninterrupted sight lines into the store from both corner shopfronts.

Backlit ceiling mounted graphics target shoppers using adjoining escalators. The quality and standard of the completed store is testament to the dedication of shopfitter John Mauceri and his company Shop Formula.

Related Projects